MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ponowne podgrzewanie kurczaka sprawi, że mięso stanie się...
fot. pixabay.com/materiał ilustracyjny

Gdy podgrzejesz ponownie te produkty, możesz się zatruć. Oto jedzenie, które trzeba zjeść od razu po przygotowaniu

Kurczak

Ponowne podgrzewanie kurczaka sprawi, że mięso stanie się znacznie bardziej ciężkostrawne. Odgrzewając go, zmieniamy jego strukturę białkową, co może skutkować trudnościami z trawieniem i bólem brzucha. Pozostawionego na drugi dzień kurczaka znacznie lepiej zjeść na zimno, np. jako dodatek w sałatce.

Sprawdź wszystkie produkty, których nie wolno podgrzewać drugi raz ---->

Zobacz również

Wspaniały Piknik Rodzinny w parafii Niepokalanego Serca Najświętszej Maryi Panny FOTO

Wspaniały Piknik Rodzinny w parafii Niepokalanego Serca Najświętszej Maryi Panny FOTO

Mieszkaniec powiatu radomszczańskiego składał propozycje seksualne 11-latce?

Mieszkaniec powiatu radomszczańskiego składał propozycje seksualne 11-latce?

Polecamy

60 tys. uczniów przeszkolonych z ewakuacji i pierwszej pomocy

60 tys. uczniów przeszkolonych z ewakuacji i pierwszej pomocy

Star Wars i dziwny Dziki Zachód, czyli czerwiec w Amazon Prime Gaming

Star Wars i dziwny Dziki Zachód, czyli czerwiec w Amazon Prime Gaming

Te triki naprawdę działają. Zobacz, jak powinny ubierać się niskie kobiety

Te triki naprawdę działają. Zobacz, jak powinny ubierać się niskie kobiety